Persoonlijke aandacht

Ieder mens is uniek, hetzij door persoonlijkheid of door het fysieke voorkomen. In onze doelgroep is ‘standaard’ echter nog minder toepasselijk dan in iedere andere branche. 

Door iedere klant persoonlijk te benaderen en iedere situatie apart te bekijken, wordt ieder advies en elke aanpassing speciaal op maat gemaakt. Dit kan door zowel de fysieke mogelijkheden maximaal te benutten, als ook te kijken naar uw persoonlijke wensen op gebied van uitstraling van een product en mate van luxe in de uit te voeren aanpassing.

Onze adviseur brengt tijdens een huisbezoek alle wensen in kaart. A.d.h.v. dit bezoek wordt altijd een prijsindicatie gegeven. In geval van een woningaanpassing zal er altijd een offerte uitgebracht worden. 

Ook bij uitvoering en uitlevering zal er altijd in overleg met u een afspraak gemaakt worden om e.a. verder uit te leggen of te demonstreren.

Wij trachten, binnen het redelijke, onze klanten met zorg en aandacht te behandelen. Geen snelle deals, maar kalme uitleg onder het genot van een bakje koffie of juist een luisterend oor bieden tijdens uw verbouwing, waar u zich grote zorgen om maakt. 

Hard werken met oog voor de ander! 

love-1536226_1920