Service & Kwaliteit

Onze service begint bij ons eerste contactmoment. In overleg kan een klant gebruik maken van een afspraak na kantooruren of zelfs in het weekend. Soms omdat dit noodzakelijk is om de juiste observatie te kunnen doen, soms omdat dan mantelzorgers (laagdrempelig) betrokken kunnen worden in het adviestraject. 

Ook wanneer een voorziening reeds geleverd is, kunt u op ons rekenen. Na een oplevering maken wij graag een afspraak met u om u rustig uitleg te kunnen geven over uw nieuwe voorziening. Ook voor onderhoud of reparaties op termijn kunt u bij ons terecht. 

Door te werken met hoogwaardige producten kunnen wij u de garantie bieden dat u lang en veilig gebruik kunt maken van uw investering.

Bij het bedienen van onze klanten gaan wij graag mee in alle wensen die onze klanten hebben. Echter wanneer wij de veiligheid niet kunnen waarborgen of niet de garantie kunnen bieden die wij comfortabel vinden, zullen we te allen tijde onze klant nadrukkelijk wijzen op ons advies. In heel uitzonderlijke gevallen worden voorzieningen dan niet door ons geleverd of aanpassingen niet uitgevoerd. Dit alles om onze kwaliteit te kunnen waarborgen.

meten is weten